Simplitate. Calitate. Eleganta. 3 elemente pe care mizeaza orice doamna YOKKO.
YOKKO Fashion este o companie romaneasca de productie si retail de imbracaminte pentru femei, infiintata in 1997. Sediul central este in Bucuresti.
Business-ul a inceput in urma cu 20 ani, atunci cand un grup de prieteni a decis lansarea unui magazin de haine in centrul Bucurestiului, iar la scurt timp, au decis sa inaugureze si un atelier de creatie propriu unde au fost creionate idei, schite si povesti. Toate au fost transformate, in timp, in piese vestimentare rafinate, care au imbracat frumos siluete diferite, stiluri de viata radical opuse si caractere dintre cele mai variate, in toate momentele importante ale vietii. Asa a inceput istoria YOKKO. Conceptul de baza este crearea unui echilibru intre calitate, design, confort si o simplitate rafinata.
Calitatea materialelor si atentia sporita la detalii sunt ingredientele care au reusit sa impuna brandul YOKKO ca prima alegere vestimentara in randul femeilor de business, dar si a celor care trebuie sa participe la diverse ocazii in care dress code-ul este obligatoriu elegant. Compania colaboreaza cu furnizori de tesaturi din Italia, Spania, Franta si alte tari din Uniunea Europeana, pentru a asigura cea mai buna calitate a produselor.
Hainele YOKKO sunt apreciate in toata lumea si distribuite facil catre cliente prin curierul international TNT in doar 2-5 zile. YOKKO detine 12 magazine in România, dintre care 9 in Bucuresti si cate unul in fiecare din zonele importante ale tarii: Constanta, Brasov, Cluj si Iasi. Colectia este saptamanal improspatata cu noi modele in tendinte anuntate catre toti clientii prin newslettere.
Dincolo de moda, YOKKO se implica si in organizarea si sustinerea evenimentelor culturale din România. La ultimele doua editii ale Festivalului George Enescu, a fost partener oficial si a asigurat costumele echipei de organizare. De asemenea, in mod regulat, YOKKO sponsorizeaza si participa ca organizator la dezvoltarea unor asociatii si fundatii de cultura, spiritualitate si medicina alternativa pentru a sprijini promovarea unei societati cu valori inalte de frumusete si bunastare.