Politica de confidentialitate, termenisiI conditii

CONTINUTUL SITE-ULUI

Acest site informatii generale referitoare la activitatea  Centrului Comercial Tom Carrefour Constanta si se aplica tuturor utilizatorilor, (inclusiv magazinelor care activeaza in centrul comercial) tuturor campaniilor de marketing organizate si oferite de  METROPOLIS INVESTITII IMOBILIARE SRL prin intermediul site-ului www.centrulcomercialesplanada.ro, precum si orice informatii de interes pentru utilizatori, indiferent de modul de accesare sau utilizare a acestora, inclusiv prin intermediul dispozitivelor mobile SRCC RENTCOM S.R.L.,  este proprietarul site-ului www.centrulcomercialesplanada.ro si detine toate drepturile ce decurg din aceasta situatie de drept si de fapt.

Prin accesarea website-ului sau a oricaror pagini din acesta, utilizatorul accepta termenii si conditiile de utilizare din prezenta versiune. Daca utilizatortul nu este de accord cu vreun termen sau conditie prezentata de proprietar, are dreptul sa intrerupa folosirea si accesul la acest website.

SRCC RENTCOM S.R.L., isi rezerva dreptul de a inceta sau de a restrictiona operarea acestui site si nu are nicio responsabilitate pentru disponibilitatea permanenta neintrerupta sau neafectata a acestui site sau a continutului acestuia.

Prin continuarea utilizarii site-ului, declarati expres ca sunteti de accord cu colectarea, stocarea, utilizarea si distribuirea datelor dumneavoastra, asa cum sunt descrise in cele ce urmeaza.

In conditiile in care nu sunteti de acord, va rugam sa NU utilizati site-ul in niciun fel.

DREPTURI DE AUTOR

SRCC RENTCOM S.R.L., este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra Site-ului precum si a tuturor marcilor inregistrate si publicate pe site. Continutul acestui website reprezentand dar nelimitat la text, imagini grafice, design, clipuri audio/video, marci inregistrate sunt proprietatea SRCC RENTCOM S.R.L., sau a chiriasilor din incinta Centrului Comercial Esplanada care si-au dat acordul pentru a fi folosite pe site, in scop de promovare.

Continutul site-ului nu poate fi descarcat, copiat sau procesat, modificat sau distribuit in scopuri comerciale, cu exceptia acelor sectiuni special create pentru acest scop.

LIMITAREA RASPUNDERII CENTRULUI COMERCIAL TOM CARREFOUR CONSTANTA

SRCC RENTCOM S.R.L., este liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea site-ului sau ca urmare a folosirii unor informatii de pe site.

Utilizatorul ia la cunostinta faptul ca site-ul reprezinta un mediu general de promovare si informare cu privire la activitatile, serviciile si produsele oferite de Centrul Comercial Esplanada, iar acesta nu este menit sa angajeze juridic in niciun fel SRCC RENTCOM S.R.L.

Centrul Comercial Esplanada nu este și nu poate fi facuta responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate pe Site și care provin din surse externe.

In cazul în care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit, ne alocam dreptul de a anula promotia si de a modificai cel mai scurt timp, eroarea aparuta.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele pot diferi în orice mod, atat ca imagine, cat și datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila.

Centrul Comercial Esplanada isi rezerva dreptul sa completeze și sa modifice, in orice moment, orice informatie de pe Site.

Orice problema cauzata de produsele și / sau serviciile prezentate pe Site se va soluționa pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator.

Centrul Comercial Esplanada nu raspunde de nicio pierdere, costuri, litigii, pretenții, cheltuieli de judecata sau alte raspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea prezentelor condiții.

Centrul Comercial Esplanada nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum și pentru cele ce rezulta din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

POLITICA  DE  CONFIDENTIALITE  PRIVIND  PROTECTIA  DATELOR CU  CARACTER  PERSONAL

Confidențialitatea datelor este de o importanta deosebita pentru SRCC RENTCOM S.R.L. și dorim sa fim deschisi și transparenti in privinta prelucrarii datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politica in care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal.

„GDPR” reprezinta Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.

„Date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”);

O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Va protejam informatiile personale folosind masuri de securitate tehnice si administrative pentru a reduce riscurile de pierdere, utilizare incorecta, acces neautorizat, dezvaluire si modificare.

Ca parte a angajamentului nostru continuu fata de securitatea datelor, vom:

 • curata, sterge sau distruge datele in format electronic sau pe hartie, dupa ce nu mai este nevoie de ele
 • efectua periodic evaluari ale riscurilor pentru toate sistemele informatice
 • inventaria si gestiona sistemele informatice pe tot parcursul ciclului lor de viata
 • instrui personalul in materie securitate a datelor
 • acorda drepturi de acces in functie de responsabilitatile de serviciu
 • asigura ca furnizorii de servicii terti au acorduri de securitate si de confidentialitate a datelor personale adecvate
 • utiliza solutii de securitate pentru sistemele informatice pentru a le proteja impotriva atacurilor de tip malware sau virus
 • pastra copii de rezerva ale sistemelor de informatii critice pentru a evita pierderea datelor
 • aplica regulat patch-uri de securitate pentru a proteja sistemul impotriva vulnerabilitatilor
 • raspunde incidentelor de securitate intr-o maniera consecventa si in timp util
 • monitoriza traficul de retea pentru activitati daunatoare sau suspecte, pentru a identifica rapid si a raspunde la amenintări

Pentru a indeplini scopurile indicate in această Politica de confidențialitate și cookie-uri, este necesar sa acordam acces la datele dvs. personale societatilor cu care colaboram si tertilor care ne ofera sprijin in serviciile pe care vi le oferim si anume dar fara a se limita la:

 • Institutii financiare
 • Furnizori de servicii tehnologice
 • Furnizori si colaboratori de servicii legate de transport si livrare
 • Furnizorii de servicii aferente serviciului clienti
 • Instante de judecata, parchete sau alte autoritati publicepentru a ne conforma legii sau drept raspuns la un procedura legala obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca);
 • Altor parti cu consimtamantul sau la instructiunile tale. In afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate de confidentialitate, este posibil sa transmitem informatiile tertilor carora consimtiti sau solicitati sa efectuam o asemenea dezvaluire.

Pentru a a sigura eficienta serviciului, toti furnizorii mentionati mai sus sunt fac parte din Spatiul Economic European si ofera un nivel de protectie a datelor cu character personal, in conformitate cu Regulamentul (UE) 679/2016.

Prin folosirea/inscrierea pe site www.centrulcomercialesplanada.ro  si completarea datelor personale in formularele de inscriere newsletter, Utilizatorii declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date si isi dau expres acordul si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate :

 • pentru a va raspunde la intrebari si solicitari; Consideram ca avem un interes legitim sa raspundem solicitărilor sau intrebarilor pe care ni le puneți prin diferitele mijloace de contact existente. Ințelegem ca prelucrarea acestor date este de asemenea in avantajul dvs., deoarece ne permite sa va putem ajuta in mod corespunzător și sa gasim solutie întrebarilor.
 • pentru activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale-oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing
 • pentru a oferi si imbunatatii serviciile pe care le oferim prin transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrative (privind schimbari in website, administratre etc.)
 • pentru realizarea de acțiuni promotionale (de exemplu, pentru desfasurarea concursurilor sau promotiilor). Prin participarea la orice actiune promotionala, ne autorizati sa prelucram datele furnizate aferente fiecareire actiuni si pe care le putem comunica prin diverse mijloace, cum ar fi retelele de socializare. La fiecare actiune promotionala la care participati, veti putea accesa sectiunea de termeni si conditii, în care va vom oferi informatii mai detaliate cu privire la prelucrarea datelor dvs.
 • In masura în care va abonați la Newsletter, va vom prelucra datele personale, inclusiv trimiterea de informații personalizate despre produsele sau serviciile noastre prin diverse mijloace (cum ar fi prin e-mail sau SMS). De asemenea, va putem trimite aceste informații prin notificări push în cazul în care le-ați activat pe dispozitivul mobil.

Prin urmare, retineti ca aceasta prelucrare a datelor implica analiza profilului dvs. de utilizator sau de client în scopul crearii de profile prin care determinam preferintele dvs. și, astfel, ce produse și servicii se potrivesc cel mai bine stilului dvs. de la momentul expedierii informațiilor. De exemplu, pe baza istoricului dvs. de navigare.

Retineti ca va puteti dezabona de la Newsletter in orice moment și total gratuit prin secțiunea „Newsletter”, precum și prin instrucțiunile furnizate in fiecare comunicare. Daca nu doriți sa primiți notificari push, puteți dezactiva aceasta opțiune pe dispozitivul dvs. mobil.

Retineti ca atunci cand va rugam sa completati datele personale pentru a va oferi acces la anumite functionalitati sau servicii, vom marca unele campuri ca fiind Obligatorii, deoarece acestea sunt informatii de care avem nevoie pentru a va furniza serviciul sau pentru a va oferi acces la functionalitatea respectiva. Va rugam sa retineti ca daca decideti sa nu ne furnizati aceste in formatii, este posibil sa nu puteti finaliza inregsitrarea dvs, ca utilizator.

Consideram ca avem un interes legitim pentru analizarea caracterului de și a gradului de satisfactie a utilizatorului, deoarece intelegem ca prelucrarea acestor date este de asemenea in avantajul dvs. intrucat scopul este imbunatatirea experientei utilizatorului si oferirea unui serviciu de calitate superioara.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Informatiile personale sunt informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila. O persoana fizica identificabila este cea care poate fi identificata, direct sau indirect, prin referire la un identificator, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date despre locatie sau unul sau mai multi factori specifici fizic, fiziologic, genetic, identitate mentala, economica, culturala sau socială a acelei persoane fizice.
Nu consideram ca informatiile personale includ informatii care au fost anonimizate sau pseudonimizate, astfel incat nu mai pot fi folosite pentru a identifica o anumita persoană fizica.
Colectam informatii personale de la dvs. cand utilizati Serviciile noastre.
Unele dintre aceste informatii personale sunt necesare pentru furnizarea in conditii optime a serviciilor noastre, cum ar fi o modalitate de a va identifica sau informatii privind cumpararea sau vanzarea necesare pentru incheierea unei tranzactii.
De asemenea, putem colecta informatii personale din alte surse, dupa cum este detaliat mai jos.

Informatiile personale pe care ni le furnizati atunci cand utilizati serviciile noastre:

 • Informatii de identificare cum ar fi nume, telefon, adresa, adresa de e-mail;

Informatiile personale pe care le colectam in mod automat atunci cand utilizati Serviciile noastre sau va inregistrati un cont la noi

 • Informații despre computer și conexiune, cum ar fi statisticile privind afisarile de pagina, traficul catre si de la site-uri, adresa URL de trimitere, adresa IP si istoricul de navigare.

Informatii personale colectate din alte surse

 • Social Media. Va permitem sa distribuiti informatii pe site-uri de socializare (ex: Facebook) sau sa utilizati site-uri de socializare pentru a va autentifica si crea un cont. Aceste site-uri ne pot oferi acces automat la anumite informatii personale pe care le pastrează despre dvs. (ex. adresa de e-mail). Prin asocierea unui cont administrat de un site de socializare cu contul dvs. și autorizandu-ne sa accesam aceste informatii, sunteti de acord ca putem colecta, utiliza și pastra informatiile furnizate in conformitate cu aceast acord de confidențialitate.
  • Daca ne furnizati informatii personale despre altcineva, trebuie sa faceti acest lucru numai cu acordul acelei persoane. Trebuie sa o informati cum colectam, folosim, dezvaluim si pastram informatiile personale in conformitate cu acest acord de confidentialitate.
 • Concursuri / Sondaje / Corespondență / Formulare

Putem obține informații de la tine atunci când participi la un concurs sau la o promoție pe site-ul web, pe aplicația mobilă sau pe retelele sociale (ex: Facebook, Instagram etc.). Participarea la sondaje este complet voluntară. Dacă ne contactezi pentru orice motiv (de exemplu, pentru a raporta o eroare pe site-ul Web), putem păstra o evidență a acestei corespondențe, corespondenta ce ar putea include date personale.

Informatiile personale pe care le colectăm utilizand cookie-uri/pixel

 • Utilizam cookie-uri/pixel pentru a colecta informații despre paginile pe care le vizualizati, despre link-urile accesate si despre alte actiuni pe care le faceti atunci cand accesati site-ul nostru.

Pentru cat timp va salvam datele?

Va vom pastra datele dumneavoastra pe perioada cat aveti statutul de utilizator inregistrat(adica pana cand decideti sa va dezabonati), dar nu mai mult de 3 ani de la ultima interactiune cu noi,  cu urmatoarele exceptii:

 • Vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal daca acest lucru este impus de legislația în vigoare și daca exista un litigiu deschis.
 • Daca participati la actiuni promotionale vom stoca datele dvs pentru o perioada de 6 luni de la incheierea actiunii promotionale.
 • Vom putea folosi datele dvs. cu caracter personal din supravegherea video,- unde este cazul- din motive de securitate, pentru a putea urmări incidentele, pentru a preveni și a raporta infracțiunile penale savarsite in centrele noastre. In aceasta situatie, vom pastra datele dumneavoastra pentru perioada de timp necesara pentru a preveni și/sau raporta potențialele fraude și alte infracțiuni. Incidentele și fraudele pot fi distribuite companiilor de asigurări, autorităților judiciare sau de asigurare a respectării legii în scopul finalizarii investigațiilor. Rețineți că acești destinatari au un drept sau o obligație independentă de a vă prelucra datele cu caracter personal. Inregistrarile video vor fi salvate in conformitate cu legislația aplicabila, dar pentru maximum 30 de zile.

In conformitate cu dispozitiile Legii in vigoare, in calitate de utilizator aveti urmatoarele drepturi:

Dreptul la acces:  

Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Ne puteți contacta pe adresa de email: datepersonale@centrulcomercialesplanada.ro si va vom furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

Dreptul la portabilitate:

aveți dreptul sa obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastra într-un format structurat folosit in mod frecvent și prelucrabile automat catre dumneavoastra sau catre o alta parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.

Dreptul la rectificare:  

Aveți dreptul sa solicitați rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, daca acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.

Dreptul la ștergerea datelor: 

Aveți dreptul sa ștergeți oricand orice date cu caracter personal prelucrate, cu excepția urmatoarelor situații:

 • aveți o solicitare nerezolvata la Serviciul Clienți;
 • aveți o datorie neplatita
 • daca exista banuiala sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;

Dreptul de a va opune prelucrarii bazate pe interes legitim:  

Aveți dreptul sa va opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim si nu vom continua sa prelucram datele cu caracter personal decat daca putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevaleaza asupra intereselor și drepturilor dumneavoastra sau în baza unor proceduri judiciare.

Dreptul la restricționarea prelucrarii: 

Aveți dreptul sa solicitați procesul de prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal sa fie restrictionat in următoarele situatii:

 • daca va opuneți prelucrarii în baza interesului legitim va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
 • daca afirmați ca datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, trebuie sa restricționam orice prelucrare a acestor date pana la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal
 • daca prelucrarea este ilegală, puteți sa va opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și sa solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal. 

Dreptul la dezabonare de la newsletter

Daca nu doriti sa primiti comunicari comerciale de la noi, va puteti dezabona prin linkul dintr-un e-mail pe care l-ati primit de la noi.

Exercitarea drepturilor

Acordam o importanta deosebita protectiei datelor cu caracter personal și, prin urmare, va stam la dispozitie intotdeauna la adresa datepersonale@centrulcomercialesplanada.ro

De asemenea, aveti dreptul sa adresati o plangere unei autoritati de supraveghere.

VA rugam sa retineti urmatoarele:

 • Perioada de timp: Vom incerca sa raspundem solicitarii dvs. in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii dvs.
 • Restrictionarea accesului: in anumite situatii, este posibil sa nu va putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele dvs. personale din cauza dispozitiilor legale. Daca refuzam cererea dvs. de acces, va vom informa despre motivul refuzului.
 • Imposibilitatea de ava indentifica. In unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele dvs. personale din cauza identificatorilor pe care ii furnizati in solicitarea dvs. In astfel de cazuri, in cazul in care nu va putem identifica ca persoana vizata, nu suntem in masura sa ne conformam solicitarii dvs., cu exceptia cazului in care furnizezi informatii suplimentare care sa permita identificarea.

Actualizări ale Notificării de confidențialitate:

Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment Politica de confidentialitate. Cea mai recentă versiune a Politicii de confidentialitate este disponibilă în permanență la sediul societatii noastre si pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Politicii de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.

In situatia in care vom face astfel de modificari, va vom comunica în diferite moduri (de exemplu, printr-un anunț tip banner, printr-o fereastră pop-up sau printr-o notificare push) sau va vom transmite la adresa de e-mail atunci cand modificarea în cauza este importantă pentru confidențialitatea dvs., astfel încat sa puteți verifica modificarile, sa le evaluați și, daca este cazul, sa va opuneți sau sa anulați orice serviciu sau funcționalitate. In orice caz, va sugerăm sa verificați periodic prezenta Politică de confidențialitate și cookie-uri pentru cazul în care exista modificari minore sau dacă introducem o îmbunatațire interactiva, profitand de faptul ca veți găsi întotdeauna prezenta Politică ca punct de informare permanent pe site -ul nostru.

Noiembrie 2018