UPDATE 18 martie: Pentru siguranta clientilor nostri, incepand de astazi, zona restaurantelor a fost inchisa pe termen nedeterminat.

#ComunicatOficial

Pentru siguranta clientilor Centrului Comercial #Esplanada, am decis ca, incepand de luni, 16 martie 2020, programul de functionare sa se desfasoare in intervalul 12.00 – 20.00! ⏰

⚠️ Exceptii de la programul redus:
Helpnet (9:00 – 21:00)
Sensiblu (9:00 – 20:00)
Floare de Colt (10:00 – 20:00)
Cora (08:00 – 22:00)

Monitorizam in permanenta situația la nivelul centrului comercial si actionam in conformitate cu masurile impuse de autoritati.

Pe langa reducerea programului, in aceasta perioada, am mai dispus urmatoarele:
✔ dotarea tuturor intrarilor cu dispozitive cu dezinfectant pentru maini
✔ cresterea frecventei zilnice de utilizare a dezinfectantilor in spatiile puternic circulate (toalete, zone de relaxare, restaurante si cafenele)
✔ instalarea mesajelor de informare pentru a creste gradul de constientizare in randul clientilor
✔ anularea, pe termen nedeterminat, a tuturor campaniilor / actiunilor / evenimentelor care ar fi putut aduna un numar mare de persoane intr-un spatiu restrans

ℹ In conditiile mentionate mai sus si pana la urmatoarele directive date de autoritati, centrul comercial va functiona conform noului program mentionat in aceasta comunicare.

Centrul Comercial Esplanada incurajeaza obiceiurile sanatoase ce limiteaza raspandirea virusilor si recomanda respectarea indicatiilor transmise de Ministerul Sanatatii.

Pentru o informare corecta cu privire la masurile preventive ce se impun, recomandam vizitatorilor nostri sa urmareasca surse credibile si autorizate, precum informarile oficiale ale Ministerului Sanatații.