NoMasVello: Salon specializat în epilare definitivă și terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare şi de bătrăneţe, acnee) care utilizează lumina intens pulsată (IPL) .

TEHNOLOGIE DE EPILARE PE PIELE BRONZATĂ (SUN & SAFE).
Această tehnologie inovatoare este cea mai recentă descoperire care permite epilarea definitivă pe piele bronzată, în condiții de maximă siguranță și eficiență

INOVAȚIA PRO SKIN

Tehnologia cu Ultrasunete este una dintre cele mai inovative în domeniul frumuseții!

Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curățare profunda a tenului și îndepărtarea impurităților de pe piele fără a ataca țesutul

DIAGNOZA FACIALA WOOD LAMP

No+Vello prezinta inovatia in diagnoza si tratarea problemelor faciale bazate pe analiza gratuita a tenului si stabilirea tratamentului si produselor specifice fiecarei probleme.

Tratamentul intensiv: programul dureaza 21 de zile si consta in tratamente efectuate la salon + aplicarea acasa a produselor de curatare si ingrijire. Scopul este rezolvarea definitiva a problemei cu care se confrunta tenul.

Tratament Flash: 1 zi cu efect imediat. Dupa diagnosticarea problemei tenului se aleg tratamentul si produsele potrivite pentru un efect instant.