I Like Outlet – singurul concept de outlet care iti ofera ingredientele necesare pentru un look mereu nou: preturi mici, branduri internationale, colectii noi.

Infiintat in ianuarie – 2013, I Like Outlet a venit in intampinarea tuturor celor care iubesc moda si frumosul, a celor care sunt la curent cu ultimele tendinte in materie de fashion si care cunosc colectiile brandurilor internationale, a celor care sunt mereu in cautarea unor piese vestimentare de exceptie, la preturi foarte mici.

Brandurile de clasa A, precum: Zara, Asos, Massimo Dutti, Lipsy London, Oasis, Jack&Jones, Mango s.a., prezente pe rafturile magazinelor I Like Outlet, calitatea, gama variata de produse si preturile mici pe care le oferim, au diferentiat I Like Outlet inca de la inceput si au impus adevaratul concept de outlet in Bucuresti.

Reducerile de peste 60% la colectiile anterioare ale brandurilor internationale, promotiile constante organizate in magazine, modul de prezentare si echipa mereu dispusa sa te indrume pentru a face cele mai bune alegeri vestimentare, fac din I Like Outlet locul cel mai cool hot spot nu numai pentru un shopping de calitate, dar si pentru o iesire relaxanta cu prietenii.