Dm drogerie markt este una din cele mai puternice rețele de retail, specializate în domeniul frumusețe, bebe și copii, nutriție, produse pentru îngrijirea casei, foto și animale oferind clienților săi o gamă largă de produse și mărci în aceste segmente. Primele drogherii dm au fost deschise în Germania în anul 1973, urmând Austria în 1976.

În România, dm drogerie markt a fost înfiinţată în anul 2007, an în care a deschis prima filială în Timişoara, unde se află sediul central și depozitul. Astăzi, dm are drogherii deschise în principalele orașe din România, peste 1000 angajaţi și este într-o continuă dezvoltare atât pentru clienți, cât și pentru angajații săi.

Fiecare vizită în una din drogheriile dm trebuie să fie o adevărată plăcere! Zilnic, angajații noștri se îngrijesc de umplerea rafturilor, oferă sfaturi competente și o atmosferă familiară. Pentru noi, toate acestea, nu sunt însă suficiente! De aceea, vă oferim servicii speciale pentru a vă simți cât mai bine, în drogheriile dm: pentru clienții noștri conștienți de frumusețe și sănătate, în dm puteți găsi tot ce vă doriți!

Gama variată de produse include până la 14.000 de articole cosmetice și farmaceutice, din domeniile frumusețe, sănătate, bebe și copii, fotografie și îngrijire casă.