Magazinul Digi este delimitat in mai multe zone: consiliere si vanzare servicii fixe Digi TV, Digi Net, Digi Tel, servicii mobile – Digi Mobil, unde utilizatorii au acces la o gama variata de telefoane mobile, precum si zona de plata a facturii, unde clientii isi pot achita facturile lunare.
Vizitatorii sunt consiliati de reprezentantii companiei care le prezinta gama variata de servicii, astfel incat sa aleaga cele mai potrivite solutii pentru nevoilor lor de comunicare.
RCS & RDS are in prezent peste 200 de magazine Digi si 190 de puncte de prezenta la nivel national.

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de servicii integrate de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii sub brandul Digi in Romania, Ungaria, Spania si Italia.
In prezent, compania este lider in Romania pe piata segmentului de servicii de televiziune prin cablu si satelit, sub brandul Digi TV, de servicii de internet, sub brandul Digi Net, un furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa, Digi Tel, dar si de telefonie mobila, Digi Mobil, care este in continua dezvoltare.
Prin divizia Digi Business, clientii persoane juridice beneficiaza de solutii integrate de telecomunicatii si beneficiaza de calitatea si siguranta serviciilor marca Digi, dar si de consultanta si asistenta permanenta pentru buna desfasurare a afacerilor.
Prin lansarea platformei Digi Online compania a facut un pas important in evolutia sa de furnizor de continut in spatiul online, completand experienta clasica a consumului de continut TV.
Compania detine singura televiziune de stiri in format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii locale, 4 canele de sport, Digi Sport 1, 2, 3 si 4, care difuzeaza cele mai importante competitii sportive din Romania si din lume, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, un canal de muzica, Utv si 4 posturi de radio: Pro FM, DigiFM, MUSIC FM si DANCE FM.